Bűntett

2022.11.16. 15:55

Ellopta a járó motorral leparkolt autót a verpeléti férfi

Több gyöngyösi üzletből is lopott, anyagi káros balesetet is okozott a lopott autóval.

HEOL

Az ellopott autó

Forrás: police.hu

Egy verpeléti férfi november 13-án 23 óra 30 perc körül Gyöngyösön, a Török Ignác utcából ellopott egy járó motorral leparkolt személygépkocsit. A Hevesi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője két és fél órával később a 3-as főúton, Füzesabony közelében fogta el a 35 éves járművezetőt, akit előállított a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra. Mindezt Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal.

A szakember hozzátette, a férfiról kiderült, hogy néhány nappal korábban több gyöngyösi üzletben is követett el vagyon elleni bűncselekményeket, továbbá elfogását megelőzően a lopott járművel anyagi káros balesetet is okozott. A gyanúsítottat többrendbeli lopás vétség és jármű önkényes elvételének gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – kihallgatták a nyomozók, továbbá előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. november 16-án elrendelt.

A rendőrség felhívja a figyelmet az alábbiakra:

  • A gépkocsiját mindig gondosan zárja be, akkor is, ha a saját udvarán parkol, vagy csak rövid időre kell bemennie valahová!
  • Ne hagyja az autót járó motorral, még addig sem, amíg esetleg bezárják a kaput vagy a garázsajtót.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában