Gyász

2022.11.17. 16:29

Holtan találták a Tarnaleleszről vasárnap eltűnt férfit

Négy napon át keresték hiába a tarnaleleszi férfit. A holttestét csütörtökön találták meg.

HEOL

Már nem keresik a november 13-án, Tarnaleleszről eltűnt férfit, értesült a heol.hu. Ahogy arról korábban írtunk a 41 éves férfi tarnaleleszi otthonából november 13-án, vasárnap nem sokkal déli 12 után ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem ad magáról. Sem iratait sem telefonját nem vitte magával. Többször volt már öngyilkossági kísérlete így sajnos nem zárható ki, hogy most is emiatt hagyta el otthonát. Családja aggódva keresi őt, eltűnését a rendőrségen is bejelentették. 

Holttestet találtak Tarnalelesz határában - érkezett a hír szerkesztőségünkbe csütörtök kora délután, ezért a a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől kértünk megerősítést. Soltész Bálint a heol.hu kérdésére elmondta:

– Egy 41 éves férfi holttestét találták meg Tarnalelesz határában csütörtökön. Idegenkezűség nem merült fel. Az egri rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A szomorú hírt hallva felhívtuk a délelőtt még keresett férfi családját. Testvére, Zsanett megerősítette a szomorú hírt. Érdeklődésünkre annyit mondott, az egész család megrendült a történtek miatt. Mély gyászban vannak, s azt kívánják, hogy az örök világosság kísérje a továbbiakban a szeretett családtag útját.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában