Baleset

2022.11.06. 09:54

Súlyosan sérült az M3-ason egy sofőr, a macskáját állatvédők keresik

Elvesztette uralmát autója felett az a sofőr, aki péntek este súlyos sérüléseket szerzett egy balesetben az M3-on. A vele utazó egyik kölyökmacskát, most állatvédők keresik.

Sz. M. L.

A kocsiban utazó macskák eltűntek

Forrás: Facebook

 Egy 47 éves budapesti nő az általa vezetett autóval az M3-as autópályán Budapest felől tartott Miskolc felé a külső sávban péntek este, amikor Karácsond közelében eddig tisztázatlan okok miatt hirtelen jobbra rántotta a kormányt. Elvesztette az uralmát az autó felett és a forgalom elől elzárt területen átsodródva az ott elhelyezett  püspöksüvegnek majd, a külső szalagkorlátnak ütközött. Erről portálunk kérdésére Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője  számolt be. Úgy tudjuk, a sofőr súlyosan megsérült a karambolban.

A helyiek vagy az arra járók segítségét kérik állatmentők, ugyanis a pénteki autóbaleset közben eltűnt egy vörös cirmos kiscica. Két testvérét és az anyamacskát már megtalálták, a negyedik, egyszerű vörös cirmos mintázatú állatnak azonban nyoma veszett.

– A baleset a Budapesttől kivezető autópályán Miskolc felé a 82-es kilométernél a karácsondi OMV kút előtt történt. Ha valaki látja a cicákat, próbálja őket biztonságba helyezni, és értesíteni a gazdit a 36703336543 telefonszámon! A gazdi jelenleg is kórházban van, és szívszakadva várja, hogy előkerüljenek a cicák – írta a posztban a keresést segítő önkéntes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában