Körözés

2022.11.30. 15:44

Szexuális kényszerítés miatt európai elfogatóparancs van érvényben az egri férfi ellen

A körözést az Egri Járásbíróság rendelte el október 11-én.

HEOL

A police.hu által megosztott információk szerint Burai Adolf Egerben született 1980. december negyedikén. A keresett személynek szexuális kényszerítés miatt kell felelnie.

Burai Adolf
Forrás: police.hu

Az európai elfogatóparancs egy uniós tagállam igazságügyi hatóságának megkeresése egy másik uniós tagállamban tartózkodó személy elfogása, valamint átadása érdekében, büntetőeljárás lefolytatása, vagy az első tagállamban kiszabott szabadságvesztés‑büntetés, illetve meghozott szabadságelvonással járó intézkedés végrehajtása céljából. Az eljárás a bírósági határozatok kölcsönös elismerésének elvén alapul, és az összes uniós tagállamban az igazságügyi hatóságok közötti közvetlen kapcsolattartás révén működik - áll a e-justice.europa.eu oldalán.

Akinek bármilyen információja van a körözött személlyel kapcsolatban, úgy azonnal értesítse a rendőrséget a 36/311-611-es vagy a 36/522-142-es telefonszámon, illetve a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában