Bűnügy

2022.12.09. 12:25

Kifosztás, lopás és magánlaksértés miatt is felelnie kell az adácsi férfinak

Hétrendbeli kifosztás, ötrendbeli lopás és kétrendbeli magánlaksértés elkövetésével gyanúsítják.

Forrás: Police.hu

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai idén december 6-án őrizetbe vettek egy adácsi lakost - tájékoztatta portálunkat pénteken Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A gyanú szerint a férfi 2022. augusztus 1. és november 20. között Dormándon, Kálban, Füzesabonyban és Besenyőtelken követett el különböző bűncselekményeket.

A számlájára írható, hogy hét házba surrant be, legtöbbször az ablakon át, míg az ott lakók aludtak, majd mobiltelefonokat, pénztárcákat vitt el a benne lévő okmányokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt.

Ezeken kívül még öt ingatlanba jutott be az ablak vagy ajtó befeszítését követően, és főként pénzt, mobiltelefonokat lopott el.

A többrendbeli kifosztás, lopás és magánlaksértéssel gyanúsítható férfi letartóztatására a nyomozó hatóság előterjesztést tett, és azt a bíróság 2022. december 8-án el is rendelte.

A rendőrök vizsgálják azt is, hogy a gyanúsított összefüggésbe hozható-e további, vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában