Borzalmas eset

2022.12.09. 13:59

Nem tudni, miért zuhant a mélybe a fiatal az egri iskola ablakából

A rendőrség az eset körülményeinek kiderítése érdekében vizsgálatot folytat.

HEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Egyik olvasónk jelezte csütörtök este szerkesztőségünknek, hogy feltehetően kizuhant egy gyerek az egri gyakorlóiskola harmadik emeleti ablakából. Nagy csődületet látott az iskolánál, de a mentő már nem volt a helyszínen valamivel nyolc óra előtt. Kérdésünkre akkor Deutsch Ákos Heves megyei vezető mentőtiszt megerősítette a hírt. Elmondása szerint egy 13 éves gyermek zuhant ki az ablakból 18 óra 43 perckor. Szavai szerint a fiatalt súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. 

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő arról adott tájékoztatást, hogy az egyik, a hatóságok által meg nem nevezett oktatási intézményből tisztázatlan körülmények között zuhant ki a gyermek. Az Egri Rendőrkapitányság szakemberei adatgyűjtést végeznek az ügyben, bővebb tájékoztatást a sajtószóvivő későbbre ígért.

Pénteken délelőtt megkerestük sajnálatos eset miatt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola vezetését, hogy megtudjuk, mi történt a Bartók téri épületben csütörtök este. Úgy tudjuk, hogy a nyolcadikos fiatal délutáni osztályprogramon tartózkodott az iskolában. Az iskola vezetése azonban arra hivatkozva, hogy az ügyben rendőrségi vizsgálat van folyamatban, további tájékoztatást nem adott.
 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában