Bűnügyek

2022.12.09. 14:15

Pénztárcát lopott egy nő és egy férfi Pétervásárán

A pétervásárai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

HEOL

Illusztráció

Forrás: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást két bükkszenterzsébeti lakos ellen - közölte portálunkkal Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozás adatai alapján a 36 éves nő és a 40 éves férfi idén május 18-án délelőtt bementek egy pétervásárai üzletbe, majd onnan elloptak egy pulton felejtett pénztárcát, amelyben több, mint 100 ezer forint készpénz és személyes iratok voltak.

A helyszíni adatgyűjtést követően a rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták a két gyanúsítottat, akik kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Továbbá a nyomozók megtalálták az ellopott pénztárcát, illetve a készpénz jelentős részét is, melyet visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában