Felfoghatatlan

2023.01.08. 12:09

Kétéves kisfia még mindig sírva várja haza a Tiszában eltűnt édesapját

A Tiszán horgászni induló háromgyermekes családapa hétfő óta nemkerült elő, de családja még mindig reménykedve várja haza.

HEOL

Forrás: Borsonline

Korábban portálunkon is beszámoltunk róla, hogy egy négy fős társaság horgászni indult a Tiszán Tiszaburánál, ám nem lett jó vége. A csónakjuk ugyanis elsüllyedt: a négy férfiből ketten sikeresen kiúsztak a partra, de a többieknek, a 17 éves Jánosnak és a 32 éves Gyulának még napokkal később sincs nyoma.

Az eltűnt Sarkadi Gyula nagybátyja, Csaba most a Borsonline-nak mesélte el, miként élik meg a fájdalmas napokat, azt, hogy nem tudnak semmit szeretett családtagjukról.
– Nagyon jó ember. Megtesz mindent, hogy a családjának mindent megadjon. Egy jóindulatú, mindig mosolygós, viccelődős gyerek – fogalmazott a lapnak.

A családban csak Gyuszkónak becézett 32 éves férfinak felesége és három gyermeke van, köztük a legfiatalabb a 2 éves Noel, aki nagyon várja haza apukáját pusztataskonyi otthonukba. A férfi édesanyja pedig teljesen összetört a hír hallatán.
– Gyuszkó édesanyja, Mária mikor megtudta, hogy eltűnt a szeretett fia, 48 órán keresztül nem tudott se inni, se enni és aludni sem. Még öt nap után is reménykedik, hogy előkerül a fia, hiszen a remény hal meg utoljára. Én is ezen vagyok, tudom, hogy az esélye egyenlő a nullával, de a remény hal meg utoljára, és akinek nincs reménye, az szegény ember – fogalmazott a Borsonline-nak Csaba.

A tiszaburaiak egy emberként fogtak össze és a hivatalos szervek mellett ők is nagy erőkkel keresik az eltűnteket. Azt, hogy valójában hogy történhetett a szerencsétlenség, egyelőre csak találgatni lehet. Csaba szerint unokaöccsének hiba volt az egyébként balhésnak ismert társasággal "egy csónakban eveznie".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában