Veszélyes utak

2023.01.19. 18:30

Síneket, utakat tettek járhatóvá Hevesben a tűzoltók

Az utakon kidőlt fák okoztak problémát.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő több esetet is említett, amikor a tűzoltók segítségét kérték az utakon.

Kedden hajnalban a vasúti sínekre dőlt egy fa Erdőtelek és Heves között. A hevesi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el az akadályt képező fát. 

Reggel az útra dőlt egy három méteres fa Mikófalva határában. A bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók szüntették meg az akadályt. 

A sínekre hajtott, majd azokon fennakadt egy gépkocsi Hatvanban, a Hegyalja út és a Temető utca közötti vasúti átjáróban kedden reggel. A városi hivatásos tűzoltók egy autómentő gépjárműcsörlőjének segítségével levontatták az autót a sínekről, személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett szakaszon a vasúti forgalom szünetelt.

Egy fa ága az út fölé lógott és veszélyt jelentett a közlekedő autókra délután, Mónosbél és Szarvaskő között. A bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyes ágat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában