Rendőrség

2023.01.05. 17:00

Tetőn keresztül jutott be az épületbe a tarnazsadányi tolvaj

Segítségnyújtást színlelve ellopott egy mobiltelefont is egy rosszul lévő embertől.

HEOL

Megbontotta a tetőt, hogy bejusson

Forrás: police.hu

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. január 4-én reggel otthonában elfogták és őrizetbe vették azt a tarnazsadányi lakost, aki kifosztással és többrendbeli lopással gyanúsítható - közölte portálunkkal Mezeiné Kovács Nikoletta vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

Hozzátette, a férfi 2022. december 24. és 2023. január 3. között Tarnazsadányban követett el bűncselekményeket. A tetőt megbontva bejutott egy vendéglátóhelyre, egy lakóház nyitott ajtaján besurrant az egyik helyiségbe, valamint még egy ingatlanba is betört. A megszerzett zsákmányok közt italok, élelmiszerek, gázpalack, és arany ékszerek szerepeltek. Ezeken kívül a számlájára írható, hogy kivette egy traktor akkumulátorait, továbbá egy helyi lakos rosszullétét kihasználva, a segítségnyújtást követően elvette tőle otthonában a mobiltelefonját. A rendőrök a kutatás során megtalálták és lefoglalták a két, lopott akkumulátort, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett, és további, vagyon elleni bűncselekményekről is beszámolt.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában