Tragédia

2023.02.16. 19:33

Barátai is gyászolják a Lőrincinél elgázolt fiatalembert

A 23 éves fiatalember halála mindenkit megdöbbentett.

HEOL

Az ütközés következtében árokba csapódott az autó

Forrás: police.hu

Mint ahogy már korábban írtunk,  baleset áldozata lett egy 23 éves férfi Lőrinci közelében.

A Ripost beszámolója szerint Patrik barátaival autózott a 21-es főúton, amikor a kocsijukból kifogyott a benzin. A férfiak közül ketten kipattantak az autóból, hogy megtolják azt, a sötétben viszont egy arra haladó jármű hátulról beléjük rohant.

Az ütközésben a 23 éves fiú azonnal meghalt, életét már nem lehetett megmenteni. 

A Ripostnak a férfi egyik barátja elmondta, hogy Patrik imádott vezetni, az autók voltak a mindene, mi több, még munkája is ehhez kötődött, ugyanis autóalkatrészekkel kereskedett.

Sosem gondoltuk volna, hogy ez történik vele, hogy pont egy autó okozza a halálát. Imádta a kocsikat, rajongott értük, nemrégiben szerzett jogosítványt is. Olyan boldog volt, már nagyon készült rá 

– mondta korábban az ismerős. Hozzátette, hogy a férfi barátai összetörtek a tragédia után.

– Amikor meghallottam, hogy Patrik az áldozat, el sem hittem, rákiabáltam a barátomra, hogy nem lehet Patrik. Azután többen is megerősítették, hogy róla van szó. Még mindig nem hiszem el – tette hozzá.

Az ismerősök még nem tudják, mikor temetik el a férfit, azonban remélik, hogy méltó végtisztességet kap.

– Mindenképpen ott szeretnénk lenni a búcsúztatón, de még nem tudjuk, hogy pontosan mikor lesz a temetés. Mi addig is mindent megtettünk, hogy lerójuk Patrik előtt a tiszteletünket, virrasztottunk is a lelki üdvéért, és ahogy tudjuk, a családja és a többi barátja is – mesélte a Ripostnak gyászoló ismerős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában