Katasztrófavédelem

2023.02.01. 15:36

Busz féktengelye is kigyulladt kedden Egerben

Kedd reggeltől éjfélig hat segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába.

HEOL

Pétervásárán egy melléképület lángolt

Forrás: HMKI

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két tűzesetet és két műszaki mentést összesen hat hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett egy téves és egy szándékosan megtévesztő jelzés is érkezett az ügyeletre.

Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó reggel Gyöngyöshalász térségében, a 3203-as számú út 4-es kilométerénél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók az autót kerekeire állították, majd áramtalanították. A jármű vezetője el tudta hagyni a kocsit, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Árokba hajtott egy személyautó a Hatvan és Csány közötti úton reggel. A hatvani hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az autóban a vezetője utazott, nem sérült meg.

Kedd reggeltől éjfélig hat segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába.
Fejre állt egy autó Csánynál kedden
Forrás: HMKI

Beszámoltak arról is, hogy lángra kapott egy melléképület délelőtt Pétervásárán, a Molnár Antal úton. A helyi és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók az ingatlant megbontva, több oldalról, vízsugarakkal fékezték meg a lángokat. A tűz a szomszédos épületekre nem terjedt át, az eset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy autóbusz féktengelye este Egerben, a Béke úton. Az egri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a buszvezető porral oltó készülékkel eloltotta a tüzet, az egységek visszahűtötték a jármű túlhevült részeit. Az busz utasai nem sérültek meg, mentesítőjárattal utaztak tovább.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában