Család

2023.02.01. 17:54

Életmentés a hivatása, de a családja nélkül nem lenne teljes a hatvani tűzoltó élete

A család és a munka egyensúlyáról osztotta meg gondolatait.

HEOL

Bősze Balázs és kislánya

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Bősze Balázs tűzoltó zászlós, hatvani hivatásos tűzoltó  azon szerencsés  emberek közé tartozik, akik mind a munkában, mind a magánéletben megtalálták a boldogságot – számolt be róla a BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Facebook-oldalán.

Mint írták,  vonulós tűzoltóként minden harmadik napon távol van családjától, de a munka öröme és a szerető család, amely hazavárja, mindig kárpótolja. 

Íme, néhány gondolat  Balázstól, amely megmelengeti az ember szívét.

– A pihenőnapokon törekszem arra, hogy minél több időt töltsek a feleségemmel és a kislányommal. Lilivel igyekszünk megosztani az időt, fontos, hogy a gyermekünkkel ugyanannyi minőségi időt töltsön mind az anyuka, mind az apuka. Rengeteg türelmet igényel, és nagy felelősséggel jár a gyermeknevelés, de a cserébe kapott szeretet  feltölt a szolgálat után, szinte újjászületek. Egy nehezebb szolgálatból a rossz élményeket nem viszem haza, de a feleségem mindig ott áll mellettem, szinte megérzi, hogy mikor van szükségem egy óriási ölelésre. Nagyon fontos, hogy tudjam, minden rendben van velük, úgy nem aggódom semmiért, és a hivatásomra is száz százalékkal tudok koncentrálni, mert bármi történik, tudom, hogy rájuk minden körülmények között számíthatok! – mondta Bősze Balázs mosollyal az arcán.

Bősze Balázsról korábban is írtunk már.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában