Beálltak

2023.02.28. 13:38

Füves süti ütötte ki a fiatalokat a gyöngyösi házibuliban

A rendőrök is hivatalosak voltak a buliba.

HEOL

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. február 26-án hajnalban egy helyi házibuliba kaptak meghívást a mentőszolgálat munkatársaitól. Kiderült ugyanis, hogy oda egy rosszul lett, fiatal nőhöz hívtak mentőt, aki az elfogyasztott kábítószer hatása miatt szorult orvosi ellátásra – tudatta portálunkkal Szabó Boglárka, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint írta, a rendezvényen résztvevő további öt, huszonéves fiatal elmondta, hogy a közösen elkészített süteménybe marihuánát kevertek, majd azt együtt elfogyasztották. Ezt követően lett társuk rosszul.

A rendőrök az ott lévőkkel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely mindegyikük esetében pozitív értéket jelzett.

Kábítószer birtoklásának vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás, azonban a társaság tagjainak kihallgatására - erősen zavart állapotuk miatt – csak később fog sor kerülni.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában