Akció

2023.02.02. 13:11

Lőrinciben mutatkozott be a Transformer +fotók

Nem képregény, nem is egész estés amerikai mozi. A lőrinci csarnoktűz oltásánál, az utómunkálatok során készültek Bősze Balázs tűzoltó zászlós bevetési fotói.

Tűz keletkezett egy félig nyitott ipari csarnokban február elsején Lőrinciben.

Forrás: Bősze Balázs/Hatvan HTP

Transzformer 

  • Jelenleg nincs raktáron
  • Robotautó három évnél idősebbek számára
  • Markoló karok, óriási terhelhetőség
  • Tűzben is bevethető


Referenciamunka: Lőrinci, csarnoktűz, 2023. február.   - Ezt a bejegyzést a BM Országos Kataszstrófavédelmi Igazgatóság tette közzé közösségi oldalán. 

Izzó törmeléket ártalmatlanítottak
Forrás: Bősze Balázs/ Hatavan HTP


A bejegyzésben utalnak arra a tűzre, amely egy félig nyitott ipari csarnokban február elsején  hajnalban Lőrinciben, a Vörössápi úton keletkezett. . A telephelyen feldolgozott hulladék és egy elszívó berendezés égett mintegy száz négyzetméteren. 

 

A hatvani, a gyöngyösi és az aszódi hivatásos tűzoltók több targoncát kihoztak az épületből, majd a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a tüzet. Az utómunkálatok során az egységek a feldolgozott hulladékdarálékot erőgép segítségével átforgatták és vízsugarakkal eloltották az izzó, parázsló részeket. A tűzben senki nem sérült meg.
 

A fotókat Bősze Balázs tűzoltó zászlós készítette, akiről korábbi cikkünkben már írtunk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában