Kitüntetés

2023.02.27. 19:11

Rangos elismerésben részesült az áldozatokat segítő hevesi rendőrnő

Miniszteri elismerést vehetett át a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa az áldozatvédelem területén nyújtott munkájáért.

HEOL

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője, Kocsis Irén Mária rendőr alezredes kapta a díjat

Forrás: Police.hu

A Bűncselekmények Áldozatainak Világnapja alkalmából február 24-én, második alkalommal került sor az Igazságügyi Minisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság által az áldozatsegítés területén kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberek számára alapított „Victima Protector” díj átadására. Az elismerés évente tíz embernek adományozható, és minden évben az áldozatok világnapja kapcsán adják át- adta hírül a Police.hu.

Mint írják, az idei díjazottak között szerepelt a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője, Kocsis Irén Mária rendőr alezredes. A szakterületen 30 éves tapasztalattal rendelkező alosztályvezető a világnap alkalmából dr. Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárától és dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől vehette át a rangos elismerést és az adományozást igazoló oklevelet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában