Tragédia

2023.03.26. 19:21

Barátai megfontolt embernek tartották az Egerben meghalt motorost + videó

A tragédiát követően sokáig csengett a motoros telefonja az út szélén. Barátai próbálták hívni.

HEOL

Barátai megemlékezést tartottak a baleset helyszínén.

Forrás: Tények.hu

Korábban beszámoltunk róla, hogy a szombat délutáni balesethez mentőhelikopter is érkezett, miután a motoros férfi nagy sebességgel haladt az úton és megcsúszott, majd a szalagkorlátnak csapódott.

A Tények értesülései szerint a férfi korábban a TikTokra akart videót készíteni a száguldásról. Megkérte egy ismerősét, hogy videózza le, de a barátja nem akart vezetés közben mobilozni. Úgy tudják, 180-nal csapódhatott egy korlátnak és szörnyethalt. Egyik barátja sírva beszélt arról a Tényeknek, hogy a férfi mindig óvatosan vezetett, mindenkit megdöbbentett a tragédia. Az áldozat telefonja sokáig szinte folyamatosan csörgött, a barátai próbálták hívni.

A Tények tudósítása szerint a 41 éves férfi egy éve szerzett jogosítványt nagymotorra. A tragédia előtt pár órával lefényképezte és a közösségi olddalára feltöltötte a motorja fotóját. 

„Nagyon őszinte, nagyon megfontolt ember volt, én nem tudom, tegnap mi történhetett” - mondta sírva az elhunyt férfi egyik barátja a Tényeknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában