Berúgta a kirakatot

2023.03.17. 08:06

Csoki után fogkefét is lopott az egri belvárosban a kerecsendi tini Rambó

Peches ember az egri Katona téri bolt tulaja. 5 nap alatt 4-szer rúgták be a kirakatüvegét a fogaik épségére is kényes fiatalok.

HEOL

Információink szerint március 11. és 15. között négyszer rúgták be az egri piacnál, a Katona téren lévő egyik üzlet kirakatát. Ám a kaland úgy tudjuk március 16-án hajnalban véget ért. Elfogták a fosztogatókat.

– Valóban gyanúsítottként hallgattak ki az egri rendőrök csütörtökön két 14 éves fiút. Egyikük egerszalóki, a másikuk kerecsendi származású. Utóbbit 4, egerszalóki társát egy rendbeli lopással gyanúsítják – erősítette meg kérdésünkre Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

Megtudtuk azt is milyen változatos összetételű zsákmánnyal távoztak az üzletből a fiúk, akik információink szerint nevelőotthonban élnek, onnan ismerhették egymást.

Első éjjel, mikor berúgták a kirakatüveget a kasszából elvitték a pénzt és szeszesitalokat emeltek el. Másnap borotvára volt szükségük, 16-ot vittek belőle rögtön. Nem nőtt szakálla senkinek a következő akcióig, ám március 13. éjszakáján a biztonsági szolgálat megzavarta őket, így üres kézzel elfutottak. No de másnapra nagyon megéhezhettek, mert jó sok csokit  is szeszesitalokat lopni tértek vissza. A sok édesség biztosan ártott volna a fogaiknak, s erre másnap rá is eszmélhettek, amikor ismét a Katona téri üzlet kirakatüvegét törték be, hogy fogkeféhez jussanak.

Főoldali képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában