Lekapcsolták

2023.03.17. 11:53

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült a többszörös visszaeső dormándi férfi

Poroszló felé indult útnak, amikor a zsaruk igazoltatták.

HEOL

Dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész tájékoztatása szerint a Füzesabonyi Járási Ügyészség járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétsége miatt vádat emelt az ellen a dormándi férfi ellen, aki korábban már többször került összeütközésbe a törvénnyel. Jelen ügyben a vádlottat idén januárban a járásbíróság, mint szabálysértési hatóság már eltiltotta a vezetéstől. A férfit azonban ez cseppet sem zavarta, így rá pár hétre újra autóba ült, majd útnak indult Poroszló felé, amikor a rendőrök igazoltatták.

Az ügyészség a többszörös visszaesőnek számító vádlottal szemben vádiratában mértékes indítványt tett arra az esetre, ha a férfi az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. A vádhatóság 6 hónap szabadságvesztés, 1 év közügyektől eltiltás és 1 év járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta - derült ki dr. Gubala Ádám Miklós közléséből.

Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában