Rendőri segítség

2023.03.21. 09:45

Félted a bringád? Tekerj el vele az Érsekkertbe, ahol regisztrálják

Az Egri Rendőrkapitányság a következő napokban több időpontban várja a programok iránt érdeklődőket.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársa az alábbi időpontokban várja a BikeSafe kerékpár-regisztráció iránt érdeklődőket a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben. Esős időjárás esetén a kapitányság épületében lesz lehetőség a regisztrációra - hívta fel a figyelmet a rendőrség.

Március

  • 22-én 11 óra és 15 óra között,
  • 24-én 10 óra és 14 óra között,
  • 29-én 11 óra és 15 óra között,
  • 31-én 10 óra és 14 óra között.

Mint írják, a program lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A rendőr rögzíti a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételeket is készít róla.      

Ezen kívül március 21-én, 23-án, illetve 28-án és 30-án 10 órától 13 óráig az Agria Parkban ad tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában