Keresik

2023.04.11. 15:57

Égre-földre keresik Renátót, két hónapja látták utoljára Egerben

A tarnaörsi férfi utolsó ismert tartózkodási helye Egerben volt.

HEOL

A Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 16 éves Horváth Renátó tarnaörsi lakost. Nevezett 2023. február 11-én este távozott utolsó ismert egri tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatásukra tett intézkedések eredményre nem vezettek – tájékoztatta portálunka Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség keresi Horváth Renátót
Horváth Renátó
Forrás: police.hu

Horváth Renátó körülbelül 178 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja fekete színű, oldalt felnyírt, fejtetőn enyhén göndör.  

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Horváth Renátót felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában