Számít mindenkire

2023.04.10. 17:29

Kinevezték a katasztrófavédelmi igazgatóhelyettest Hevesben

Ígéretet tett arra, hogy nyitott lesz a munkatársak véleményére, s számít a beosztottak lelkiismeretes munkájára.

Sz.Z.

Nagyné Károly Éva április 1-jétől tűzoltó alezredesi rendfokozatban, a vármegyei katasztrófavédelmi szervezet kinevezett gazdasági igazgatóhelyetteseként látja el a szolgálati teendőit

Forrás: Nagy-Váradi Alexandra tűzoltó törzsőrmester

Az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség tanácstermében vette át a közelmúltban megtartott állománygyűlésen a kinevezési parancsát Nagyné Károly Éva tűzoltó főhadnagy, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese. 

A parancsot az eseményen Kecskeméti Dániel tűzoltó ezredes, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese ismertette, s adta át a kinevezési okmányt a tűzoltó főhadnagynak. Egyúttal közölte, hogy Nagyné Károly Éva április 1-jétől tűzoltó alezredesi rendfokozatban, a vármegyei katasztrófavédelmi szervezet kinevezett gazdasági igazgatóhelyetteseként látja el a szolgálati teendőit. 

A tűzoltó alezredes az elmúlt év nyarától dolgozik a vármegyei katasztrófavédelem állományában. Több mint 25 éves pénzügyi-számviteli tapasztalattal rendelkezik, s az utóbbi tíz évet költségvetési szakterületen töltötte. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában