Továbbképzés

2023.04.07. 08:31

Újraélesztést gyakoroltak az egri börtönben

Minden évben megszervezik a képzéseket.

M. H.

Próbababán gyakorolták az újraélesztést

Forrás: bv.gov.hu

Elkezdődtek a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben az éves továbbképzések. A teljes állományt beosztva egy héten keresztül egy-egy napon át vesz részt a számos, különféle ismeretet biztosító előadáson – írják honlapjukon.

A minden évben kétszer megrendezett oktatási héten idén a kollégák intézkedés taktikai, tűz- és munkavédelmi, vagy akár elsősegélynyújtási tudnivalókkal bővíthették ismereteiket, de a főbb jogszabályi változásokról is tájékoztatást kaptak.

Az oktatás keretében az újraélesztési metódust próbababán is kipróbálhatták. Az egészségügy csoport munkatársainak iránymutatásával elméleti és gyakorlati ismeretekre tehetettek szert a részt vevő személyi állományi tagok az életveszélyes állapotok elhárításával, az újraélesztés szabályos, hatékony végrehajtásával, illetve a félautomata működésű defibrillátor megfelelő működtetésével összefüggésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában