Podcast

2023.05.16. 18:24

Autót nyerhet a legügyesebb család, Hevesben volt már nyertes

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság múlt hétvégi Motoros Nyílt napjáról, illetve a következő hétvégére tervezett Közlekedik a Család vetélkedőről is szó esett eheti rendőrségi podcastunkban.

G.R.

Rendőrségi Motoros nap Egerben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Vendégünk, Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta, örömmel nyugtázták a hétvégén, hogy sokan tartják fontosnak a motoros szezon kezdetén, hogy felelevenítsék tudásukat, így „teltházas” volt az egri rutinpályán megtartott Motoros Nyílt napjuk, vármegyehatáron túlról is érkeztek résztvevők. Beszélt arról is, hogy május 20-án, szombaton Gyöngyösön a Sándor Autóháznál rendezik a Közlekedik a Család elnevezésű vetélkedőjük vármegyei fordulóját. A Vigyázz, Kész, Rajt! szlogennel reklámozott vetélkedőre iskolák is jelentkezhetnek még egészen a vármegyei forduló szombat reggeli kezdetéig az értékes nyereményekért.

A beszélgetésben szó került arról is, hogy időközben azonosították annak a balesetnek az áldozatát, aki május 8-ra virradó éjszaka vesztette életét a 3-as főúton történt balesetben. A karambolról a heol.hu-n korábban már beszámoltunk.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában