Parkolás

2023.05.31. 10:35

Baseballütővel vágott rá áldozatára az idős férfi a parkolóban

Odébb tolatott ugyan a kérésre, de ezután elővette az ütőt és használta is.

HEOL

A járművezetés nem pusztán a balesetek lehetősége miatt veszélyes üzem. A közlekedés során sajnos előfordulnak súlyos konfliktusok, melyek során garázda személyek olyan magatartást tanúsítanak, ami nem csak elfogadhatatlan, de egyenesen bűncselekménynek minősül - közölte portálunkkal dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

Az Egri Járási Ügyészség több vádat emelt annak a 67 éves férfinak az ügyében, aki tavaly februárban garázdálkodott Eger északi városrészében. A vádlott a furgonjával úgy parkolt le egy társasház előtt, hogy az onnan később távozni kívánó sértett nem tudott tőle kiállni a kocsijával. Mikor kiderült, hogy kié a furgon, a személyautó tulajdonosa megkérte, tolasson kicsit hátrébb, amit a vádlott megtett ugyan, de nyomban ezt követően előkapott egy baseballütőt az utastérből, és azzal rávágott a vétlen sértett karjára, majd elhajtott a helyszínről - ismertette a sajtószóvivő.

Hozzátette, az ügyészség a vádiratában felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta a társadalmi együttélés szabályait többszörösen semmibe vevő, erőszakos elkövetővel szemben.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában