Garázdaság

2023.05.08. 11:26

Egy hölgy ruháját megszaggatta, a fürdővendégeket inzultálta a dühödt férfi Demjénben

A vádlottnál idősebb hölgy figyelmeztette a férfit, hogy nem megfelelően viselkedik, mire az leszakította a ruháját.

HEOL

Nem sokáig kortyolhatták nyugodtan a koktéljukat a fürdőzők /Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egri Járási Ügyészség egy mogyoródi férfi ellen emelt vádat azért, mert tavaly áprilisban egy demjéni fürdőben bántalmazta a létesítmény vezetőjét, egy nála idősebb hölgyet. A konfliktust megelőzően a vádlott ittas állapotban inzultálta a békésen pihenő vendégeket, hangoskodott, köpködött, sőt többek italát beleöntötte a medencébe. Amikor a sértett ezt számon kérte rajta, a férfi a falnak lökte a nőt és addig rángatta a blúzát, amíg az el nem szakadt. Mindezt dr. Konkoly Thege László vármegyei sajtószóvivő ügyész közölte portálunkkal.

Mindez alkalmas volt arra, hogy többekben riadalmat, illetve megbotránkozást váltson ki - folytatta a szakember. - A járási ügyészség garázdaság vétségével vádolja az elkövetőt, akivel szemben jóvátételi munkára kötelezés mellett a pártfogó felügyeletének elrendelésére tett indítványt a bíróság előtt.

A sajtószóvivő másik esetet is említett. A Hatvani Járási Ügyészség szintén garázdaság vétségével vádol két nőt, akik tavaly július 25-én délelőtt verekedtek össze egymással egy hatvani zöldségboltban. A vádlottak véletlenül találkoztak az üzletben, ahol néhány keresetlen szót követően kitört közöttük a féltékenység által motivált verekedés. Ennek során a terheltek egymás haját tépték, miközben – a szemtanúk elmondása szerint – mindketten ütötték-vágták a másikat. A többek nyugalmának megzavarására alkalmas cselekménysornak a bátrabb vásárlók vetettek véget.

Az ügyészség ebben az ügyben mindkét nővel szemben pénzbüntetést indítványozott - tette hozzá a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában