Totálkár

2023.05.27. 13:08

Egyenesen a patakba repült egy autó Sarudnál, átszakította a hídkorlátot

A sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

HEOL

Ennyi maradt a hídból a baleset után

Forrás: Ládi László / Agria Tv

Patakba zuhant egy személyautó Sarudnál, a 3213-as út 18-as kilométerénél. Az Agria Tv úgy tudja, a jármű vezetője egy vadgázolást akart elkerülni, ezért tért le az útról. Úgy tudjuk, egy vaddisznó ugrott a kocsi elé, a vezető ki akarta kerülni, azonban a kocsi a híd korlátjának csapódott, majd a patakba esett. A vezető segítség nélkül szállt ki a süllyedő autóból, könnyebb sérülésekkel – tudhattuk meg az Agria Tv facebook bejegyezéséből. 

Valóban egy vaddisznóval való ütközést akart elkerülni annak az autónak a sofőrje, aki szombaton délelőtt végül a Laskó-patak hídját átszakítva a mederben állt meg. Az autót vezető férfi könnyebb sérüléseket szenvedett – erősítette meg Lázár Levente, Heves vármegyei rendőrségi sajtóreferens kérdésünkre. Mivel a mederben ragadt összetört jármű a forgalmat nem akadályozta, további rendőri intézkedésre nem volt szükség, tette hozzá Lázár Levente.

Hasonlóan nézett ki a napokban az egri Klapka György úton az Eger-patak hídja, ám ahogy azt megírtuk, ott nem egy vaddisznó ugrott az autós elé, aki hídkorlátot bontott: 

Érdemes a szokottnál is óvatosabban közlekedni, különösen akkor, ha vadakra figyelmeztető táblát is látunk az út mentén, hiszen súlyos következményekkel járhat az ütközés, ahogy ezt korábban megírtuk

Igazi rémálom vált valóra áprilisban, amikor az M3-mason ugrott egy szarvas egy teherautó elé:

Év elején pedig vonat gázolt el egy állatot:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában