Bűnügy

2023.05.19. 10:36

Előbb bliccelt, majd lopott biciklire pattant egy férfi Vámosgyörkön

Nem jutott messzire a Vámosgyörkön lopott biciklivel.

HEOL

Egy vámosgyörki nő kért segítséget a rendőröktől idén május 18-án délután. A telefonban elmondta, hogy észrevette, amint egy számára ismeretlen férfi bemegy családi háza udvarára és onnan ellopja a kerékpárját. A tulajdonos azonban követni kezdte a kerékpárra pattant tolvajt, és közben hívta a 112-őt - erről Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatta portálunkat pénteken.

Mint közölte, ahogy utolérte az Adács felé vezető úton rákiabált, a férfi erre a kétkerekűt hátrahagyva elszaladt, azonban a közben kiérkező rendőrök elfogták. A szemfüles nő visszakapta a kerékpárját, az egyenruhások pedig előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra a férfit és lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták

A 26 éves férfi elmondta, hogy jegy nélkül utazott a vonaton, ezért őt a vámosgyörki állomáson leszállították. Ekkor gondolta, hogy kerékpárral folytatja útját Kálba.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában