Üldözés

2023.05.30. 11:34

Filmbe illő autósüldözés után kapták el a káli férfit, aki kisteherautót lopott

A férfi Budapesttől Karcagig menekült, de végül elfogták.

HEOL

Néhány percre hagyta őrizetlenül egy férfi kisteherautóját május 28-án éjszaka Budapest VI. kerületében, a Király utcán. A tolvaj kihasználta a járó motorú autó nyitott állapotát; a vezető ülésbe szállt, és a helyszínről elhajtott. Mindezt a rendőrség közölte honlapján.

Néhány utcával később a budapesti járőrök üldözőbe vették, azonban a férfi a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg. A kocsival átszelte a fél várost, majd a 4-es számú főúton egészen Karcagig menekült az őt követő rendőrök elől. A száguldozás közben több közlekedési szabályt is megszegett, valamint szándékosan nekiütközött az egyik rendőrautónak. Több szolgálati gépjárműben is kár keletkezett, de senki nem sérült meg - írják.

A hajszának egy baleset vetett véget, amikor a férfi felhajtott egy körforgalomra, amelyen az autó fennakadt. Az ellopott gépkocsiban közel 100 roller akkumulátor volt, amelyeket a tulajdonos visszakapott - adta hírül a rendőrség. A rendőrök elfogták a 34 éves káli férfit, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. P. Dezsőt négy rendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  ​

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában