Baleset

2023.05.29. 16:55

Három autó ütközött az M3-as autópályán, Nagyfügednél

Újabb baleset történt pünkösdhétfőn.

HEOL

Frissítés:

18.15

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján arról írt, hogy a 88-as kilométernél egy személyautó ráfutott az előtte haladó személygépkocsira. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet okozó autót. A két jármű elfoglalja mindkét sávot, így a forgalom jelenleg a leállósávon tud haladni. A helyszínre megérkeztek a társhatóságok is.

Korábban írtuk:

Az Útinform beszámolója szerint az M3-as autópályán, Budapest felé vezető oldalon, Nagyfüged térségében, három személyautó ütközött össze pünkösdhétfőn, a délutáni órákban. Mint írták, a 88-as kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek.

Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Az Útinform kitért arra is, hogy az autópályán erős a forgalom a főváros irányába, így lassulásra, esetenként torlódásra kell számítani Hatvan és Budapest között.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában