Tragédia

2023.05.25. 06:55

Hosszasan küzdöttek a Gyöngyöshalásznál elhunyt motoros életéért + videó

A középkorú férfi a helyszínen elhunyt.

HEOL

A motorosnak esélye sem volt

Forrás: Agria Tv

Amint arról már beszámoltunk, Gyöngyöshalásznál egy motorkerékpáros és egy tehergépjármű összeütközött, a motoros életét vesztette a balesetben.

A Tények tudósítása szerint a kamionos egy mellékútra akart bekanyarodni. Azt még látta, hogy egy furgonos jön mögötte, azt azonban nem vette észre, hogy a motoros előzni kezdte a furgont. A sofőr már nem tudta kikerülni, nagy lendülettel nekiütközött. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de nem tudták megmenteni az életét.

A kamion sofőrje úgy gondolta, hogy még sikerül biztonságosan befejeznie a manővert, mire a furgonos odaér. A motoros valószínűleg nagy sebességgel érkezett, ezért nem tudta kikerülni a teherautót, nagy lendülettel a kamion hátuljának csapódott. A középkorú motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette - tudta meg a Tények.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában