Tűz

2023.05.31. 12:12

Kigyulladt autóhoz és lángoló villanyoszlophoz is vonultak kedden Hevesben

Kedden 11 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába, és ebből 2 volt tűzeset.

HEOL

A kigyulladt járműt az egység vízsugárral oltotta el

Forrás: Hegyi Ádám tűzoltó őrmester

Mintegy százötven négyzetméteren összehordott gumiabroncs és farakás, valamint az aljnövényzet égett délelőtt egy cég telephelyén Besenyőtelek és Dormánd között.

A tűz átterjedt egy fa villanyoszlopra, illetve a szomszédos telephelyen három köbméteren tárolt fanyesedékre is. A hevesi hivatásos tűzoltók két gépjárművel vonultak az esethez, majd négy vízsugárral, csaknem másfél óra alatt oltották el a lángokat. A károsodott villanyoszlop miatt az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre vonultak, a tűzben senki nem sérült meg – tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Továbbá arról is kaptunk információt, hogy átszakította a szalagkorlátot, majd árokba borult egy gépkocsi délután az Egert és Egerszalókot összekötő úton. A baleset következtében kigyulladt a jármű, amelynek vezetőjét az egri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók kiemeltek a kocsiból. Az egység egy vízsugárral eloltotta a lángokat, a mentők a baleset sérültjét kórházba szállították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában