Baleset

2023.05.29. 12:32

Halálos baleset történt az M3-ason Füzesabonynál

Az útszakaszon egyelőre csak egy sávban lehet tovább haladni.

HEOL

Frissítve:

Friss információink szerint egy ember elhunyt, egy súlyosan sérült és két könnyű sérültje van a balesetnek.

A vármegyei katasztófavédelem honlapján arról írt, hogy a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és megtisztították a bokroktól és gallyaktól a helyszínt. Egy ember beszorult a kisbuszba, őt feszítővágó segítségével emelték ki és adták át a mentőknek. Egy másik embert a bokrok közül motoros fűrész segítségével tudták kiszabadítani, őt is átadták a mentőknek. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, ez időre teljesen lezárták az autópálya érintett szakaszat. Jelenleg már egy sávon irányítás mellett haladhat a forgalom.

Korábban írtuk:

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé vezető oldalon, Füzesabony térségében, egy személyautó árokba hajtott. A 119-es km-nél megállították a forgalmat – tájékoztatta portálunkat az utinform

Lázár Levente a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense információi szerint, egy külföldi mikrobusz feltehetőleg defektet kapott, és emiatt az árokba borult. 4 személy sérült meg, ebből egynek a súlyos sérülése van, hozzá mentőhelikoptert hívtak. Csak az egyik sávot zárták le, ahhoz hogy a mentőhelikopter letudjon szállni. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában