3-as főút

2023.05.12. 17:28

Súlyos baleset Hort és Gyöngyös között, teljes az útzár

A szerencsétlenség pénteken délután 16 óra 30 perc körül történt.

HEOL

18:51

Még tart a helyszínelés a 3-as úton. A 3-as számú főút 71-es kilométerében - Hort közelében - május 12-én történt baleset helyszínén egy sávon, váltakozva megindult a forgalom - írja a rendőrség a honlapján.

17:51

Deutsch Ákos Heves vármegyei vezető mentőtiszt arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetben egy személy súlyosan megsebesült, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentőszolgálat szakemberei az érintetteket kórházba szállították.

Korábban írtuk

Frontálisan ütközött két személygépkocsi a 3-as főút Hort és Gyöngyös közötti szakaszán, a 72-es kilométernél. A hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd áramtalanították a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták - adta hírül a katasztrófavédelem

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy a balesetben több személy orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Csány irányába vagy az M3-as autópályán lehet.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában