Útlezárás

2023.05.29. 13:45

Továbbra is félpályás útlezárás a tragikus baleset miatt az M3-ason Szihalomnál

Halálos közlekedési baleset történt Szihalom közelében.

HEOL

Forrás: police.hu

Frissítve:

A vármegyei katasztófavédelem honlapján arról írt, hogy a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és megtisztították a bokroktól és gallyaktól a helyszínt. Egy ember beszorult a kisbuszba, őt feszítővágó segítségével emelték ki és adták át a mentőknek. Egy másik embert a bokrok közül motoros fűrész segítségével tudták kiszabadítani, őt is átadták a mentőknek. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, ez időre teljesen lezárták az autópálya érintett szakaszat. Jelenleg már egy sávon irányítás mellett haladhat a forgalom.

Korábban írtuk:

Portálunk is megírta, hogy Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében, Szihalom közelében május 29-én 11 óra 30 perc körül egy mikrobusz eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult. 

A baleset következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, illetve hárman megsérültek – tájékoztatta portálunkat Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Valamint azt is hozzátette, hogy a rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét. Torlódás várható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában