Tragédia

2023.06.08. 20:53

Halálos áldozata is van a gyöngyöstarjáni villámárvíznek + videó

A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső hatalmas károkat okozott Gyöngyöstarjánban, egy embert órákig kerestek a katasztrófavédők bevonásával.

HEOL

Rengeteg mennyiségű csapadék zúdult a településre

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szinte elvitte a víz csütörtök délután Gyöngyöstarjánt. Azt először Kiss Viktor polgármester erősítette meg, hogy egy eltűnt embert is keresnek az árvíz nyomán a településen, s fotóriporterünk le is fotózott a helyszínen egy mentőhelikoptert.

– Valóban kerestek egy embert a katasztrófavédelem munkatársai – erősítette meg Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője. – Úgy tudtuk, a hatalmas víz egy hosszú pincébe sodorhatta be azt a felnőttet, aki után kutattunk.

A heol.hu információi szerint időközben megtalálták a keresett embert, akinek újraélesztése nem járt sikerrel, életét vesztette. Kérdéseinkkel megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában