Heol.hu podcast

2023.06.05. 16:15

Nem csak veszélyes, tilos is a bányatavakban fürödni Hevesben is

Szabálysértési bírságot kaphat, aki nem veszi figyelembe a tilalmat, hívta fel a figyelmet eheti rendőrségi podcastunkban Soltész Bálint sajtószóvivő.

G. R.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) 1992. november 24-én jött létre. A megyékben is harminc esztendeje működnek ilyen bizottságok. A vármegye balesetmegelőzési aktualitásai mellett heti podcastunkban Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő beszámolt arról is, kik kaptak emlékplakettet Hevesből a 30 éves jubileumon.

Így elismerték a füzesabonyi Széchenyi suli igazgatóját, Nagy Istvánt valamint Boda Ferencet, a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont osztályvezetőjét, Tomcsányi Andreát, a hatvani; Kapuné Perger Ildikót, Soltész Bálintot és Kovács Pétert, a vármegyei rendőrfőkapitányság munkatársát is.

Podcastunkban a nyári szabadvízi fürdőzés veszélyeire is kitértünk. Fontos tudni például, a bányatavakban nem csak veszélyes, de tilos is fürdőzni. Aki mégis ezt teszi, amellett, hogy veszélybe sodorja magát, szabálysértési bírságra is számíthat, emelte ki a sajtószóvivő.

Hallgassa meg teljes adásunkat!

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

Főoldali képünk illusztráció Fotó: Korsós Viktor/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában