Drog trió

2024.07.03. 13:01

Drogkereskedőket kapcsoltak le Kálban

Nem csak fogyasztották, hanem kereskedtek is, a hevesi rendőrök lekapcsolták őket Kálban.

Heol.hu

A Hevesi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás egy erdőtelki férfival és két társával szemben. Az elkövetők saját drogszükségletük biztosítása érdekében rendszeres fogyasztókból kereskedők is lettek - közölte portálunkkal Vámos Boglárka, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Új pszichoaktív szerrel kereskedőket kapcsolat le
A nyomozók a kutatásukkor kábítószergyanús anyagot találtak
Forrás: Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 41 éves férfi lakhelyén két társával több hónapja a szükséges anyagi javak előteremtése érdekében új pszichoaktív szer árusításába kezdett. A kimért adagokat fóliába csomagolva pakkokat készítettek a vevőiknek, melyeket 1000 forintos áron értékesítettek, többek között a Tarna-menti kistelepüléseken.

A triót 2024. július 2-án délelőtt Kál belterületén fogták el a rendőrök, majd kihallgatásukat követően őrizetbe is vették őket. A nyomozók a kutatásukkor kábítószergyanús anyagot, mérleget, nagyobb összegű pénzt, illetve mobiltelefonokat foglaltak le.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!