Életveszély

2024.07.03. 10:21

Friss fotók a 3-as főúton történt súlyos balesetről

Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Heol.hu

Helikopter érkezett a 3-as főúton történt súlyos balesethez

Forrás: Mezőkövesd Képekben / Facebook

Ahogy megírtuk, összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó a 3-as főút 146-as kilométerénél, Mezőkövesd térségében szerdán a reggeli órákban. A baleset következtében beszorult egy ember, őt a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen kiemelték a kocsiból. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A Mezőkövesd Képekben közösségi oldalán azt írja, mentőhelikopterrel, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a sérültet. A nő személyautójával Tard felől kanyarodott volna föl a 3-as főútra, de valamilyen okból nem vette észre a balról, a főúton érkező furgont, ami az intenzív fékezés ellenére oldalról nekiütközött. A személyautóban nem nyílt légzsák. Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, amíg el nem kezdik félpályán engedni a forgalmat, addig Szentistván, Mezőkeresztes felé lehet kerülni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!