Bűnügy

2024.07.05. 21:45

Rövid időn belül kétszer lopott az andornaktályai férfi, lebukott

Az egri nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt vettek őrizetbe egy andornaktályai férfit.

Molnár Helga

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség miatt indított eljárást egy andornaktályai lakos ellen, aki június 23-án hajnalban besurrant egy egri társasházba, majd a padlástérből elektromos szegélynyírót, babakocsit, két kerékpárt, illetve különböző lábbeliket vitt magával – közölte Vámos Boglárka r. főtörzsőrmester, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Faiskola útról vitt el egy biciklit a tolvaj, a rendőrök hamarosan visszaadták azt a tulajdonosának
A Faiskola útról vitt el egy biciklit a tolvaj, a rendőrök hamarosan visszaadták azt a tulajdonosának
Forrás: Police.hu

A járőröknek néhány órán belül sikerült elfogniuk a tettest. A 31 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, a nyomozók megtalálták nála az ellopott értékek jelentős részét. Ismét ez a tolvaj került július 2-án a rendőrök látóterébe Egerben, aki ráérzett a lopás ízére, ezúttal a Faiskola útról vitt el egy biciklit, azzal viszont nem számolt, hogy hamar lebukik.

Az Egri Rendőrkapitányságon többrendbeli lopás bűntett miatt hallgatták ki, továbbá őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását is. A nyomozók személyismeretének köszönhetően az ellopott kerékpárt egy nap alatt visszakapta tulajdonosa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!