Ütközés

2017.12.08. 14:40

Halálos baleset történt Eger és Kerecsend között

Újabb baleset történt csütörtökön délután, ezúttal a 25-ös főúton.

Heol

Fotó: Ládi László

Olvasónk értesítette szerkesztőségünket, miszerint több mentőautó és rendőrautó ment kifelé Egerből Kerecsend felé.

Kérdésünkre, hogy mi történt, Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő közölte: személyautó és teherautó ütközött össze Eger és Kerecsend között, a 25-ös számú főút 5-ös kilométerében.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik a rendőrök.

19:00

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint: frontálisan ütközött össze egy személyautó és egy teherautó a 25-ös főúton, Eger és Kerecsend között, Demjén térségében. A mentőorvos megállapítása szerint a személyautó vezetője meghalt a balesetben. Az egri és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Fotó: Ládi László

A rendőrség közölte: kerülni Demjén, illetve Andornaktálya irányába tudnak az arra közlekedők.

A hatóságok kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!

23:00

Feloldották a teljes útlezárást.

Csúszós, nyálkás volt az út

Az Agria Tv információi szerint egy 22 éves gyöngyösi fiatalember közlekedett Eger felől Kerecsend irányába, amikor egy kanyarban megcsúszott. A vezető elveszítette az irányítást a kocsi felett és átsodródott a szemközti sávba. ahol egy teherautóval összeütközött. A teherautó métereken keresztül tolta a kocsit, majd maga alá gyűrte azt. A jármű a felismerhetetlenségig roncsolódott. A személykocsi vezetője szörnyethalt a baleset következtében.

A tragédia idején csúszós, nyálkás volt az út. Információnk szerint a személykocsin 13 éves téli gumik voltak, melyek profilmélysége megfelelő volt ugyan, de a rugalmasságát elveszíthette az abroncs.

A teherautóban két személy volt: a vezető és a felesége. Szerencsére a biztonsági öv be volt kapcsolva. A nőt kisebb rándulással szállították kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában