eger

2018.04.23. 19:27

Durva: lángokba borult az Egrix tetőszerkezete – Videóval

Kigyulladt a korábbi népszerű rendezvényközpont tetőszerkezete.

HEOL

Frissítés:

20.31

Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy a rendőrök biztosították a helyszínt, és az utómunkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták.

20.15

Kérdésünkre Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő elmondta: az oltásban az egri hivatásos tűzoltókon túl a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata is részt vett. Megerősítette, hogy a lángokat mintegy egyórás megfeszített munka után sikeresen eloltották a tűzoltók, és már az utómunkák zajlanak, egyebek között a gyalogos közlekedést fenyegető veszélyes részek eltávolítása a tetőszerkezetről.

Hozzátette, hogy a tűz keletkezésének okairól egyelőre nincs információ, az esetleges idegenkezűséget majd a tűzvizsgálat után lehet megállapítani.

Az Agria TV felvételei:

 

20.03

Helyszíni tudósítónk arról számolt be, hogy a kiérkező egri hivatásos tűzoltók három vízsugárral 20 óra környékére sikeresen eloltották a lángokat. Jelenleg már az ilyen esetekben megszokott utómunkák zajlanak, a helyszínen útlezárás van érvényben. Megtudtuk azt is, hogy a tűzeset következtében senki nem sérült meg.

Így lángolt az Egrix a tűz oltása előtt:

Fotó: Simon Judit
Fotó: Simon Judit

Korábban írtuk:

Egyelőre ismeretlen okból kigyulladt az egri Széchenyi utcában található, jelenleg nem üzemelő Egrix Sport- és Rendezvényközpont tetőszerkezete – tájékoztatta portálunkat hétfőn kora este Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő.

Fotó: Berán Dániel/HMH

Megtudtuk: az egri hivatásos tűzoltók három gépjárművel vonultak ki a tűzeset helyszínére, az oltás folyamata jelenleg is tart.

Fotó: Berán Dániel/HMH

Olvasónktól az alábbi videót kaptuk a tűzesetről:

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában