balesetek

2018.11.11. 09:45

Elesett a buszon, majd súlyosan megsérült egy nő Egerben

Az egri rendőrök a baleset ügyében kérik a lakosság segítségét.

Heol

Nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján idén október 18-án 7 óra 30 perc körül Egerben, a Mátyás Király út 125. szám előtti buszmegállóban egy helyi járatú autóbuszra felszálló női utas a jármű elindulásakor eddig tisztázatlan körülmények között elesett és a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában