halálos baleset

2018.07.12. 20:04

Életveszélyes manőverekkel próbálkoznak a sofőrök az M3-ason, hogy kikerüljék a hatalmas dugót

Önkényesen visszafordulnak a gépjárművek.

A police.hu fotója a baleset helyszínéről

Mint arról korábban beszámoltunk, egyelőre tisztázatlan okokból összeütközött több tehergépkocsi és egy személygépkocsi az M3-as autópálya 48-as kilométerszelvényében csütörtökön délután, Kerekharaszt közelében. A tömegbalesetben az egyik tehergépkocsi vezetője életét vesztette.

Az utinform.hu csütörtök esti tájékoztatása szerint Gödöllőnél a sávelhúzásos terelésben több gépjármű önkényesen visszafordul a főváros felé a nagy sebességgel szemből érkező járművek közé, ami életveszélyes és tilos.

Nyomatékosan felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a torlódásban érintett szakaszon a leállósávot ne vegyék igénybe, hagyjanak biztonsági folyosót a mentésben részt vevőknek, ugyanis a szakemberek így sokkal lassabban és korlátozottan tudnak a baleset helyszínére eljutni, emiatt a korlátozást is később lehet majd feloldani. A baleset mögött rekedteket az elválasztó korlát megnyitásával időnként átterelik a főváros felé vezető oldalra, emiatt a Budapest felé haladókat időnként megállítják, így mindkét irányban jóval hosszabb menetidővel kell számolni.

A megnövekedett forgalom miatt a 3-as főút is torlódik, ezért aki teheti, Budapest és Gyöngyös között mindkét irányban válasszon másik útvonalat vagy halassza el utazását.

A police.hu fotója a baleset helyszínéről

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában