bűnügy

2018.01.20. 17:50

Előzetesben a kerecsendi férfi

Az egri nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekménnyel gyanúsítják.

Fotó: police.hu

Az egri rendőrök csütörtökön reggel egy összehangolt rendőri intézkedés részeként házkutatást tartottak egy kerecsendi lakos otthonában, ahol kábítószergyanús zöld növényi származékot és fehér port, mérlegeket, önzáras tasakokat, továbbá nagyobb összegű készpénzt és arany ékszereket találtak – tájékoztatta portálunkat szombaton Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

Közölte: az elsődleges szakértői vélemény alapján a lefoglalt anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek, melyeket a 24 éves férfi az eddigi információk szerint nem kizárólag fogyasztási céllal tartott magánál.

A nyomozók előállították a férfit az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene őrizetbe vétele mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság szombaton elrendelt.

Címkék#kerecsend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában