eger

2017.12.07. 21:55

Felvágta az ereit és megszurkálta magát egy férfi az egri szupermarketben

Lapunk úgy tudja, a férfi öngyilkos akart lenni, ezért vagdosta és szurkálta magát csütörtökön este a Sas úton található szupermarketben.

Heol

A boltban tartózkodó egyik vásárló a heol.hu-nak elmondta: megdöbbentő volt az eset.

– Egy harmincév körüli férfi, a kasszától nem messze, a leárazott termékeknél egyszer csak elkezdte vagdosni a csuklóját, azonnal odament egy biztonsági őr, s megpróbálta leállítani, de nem sikerült neki. A fiatal férfi tovább szurkálta magát, már mindenhol ömlött belőle a vér. Ekkor már többen is próbálták lefogni, de nem sikerült, ömlött belőle a vér. Jöttek a rendőrök és a mentősök, többeknek sikerült lefogni – mesélte lapunknak.

Olvasónk hozzátette: épp egy család akart bejönni a boltba vásárolni, de szólt neki, hogy inkább máshová menjenek, mert mindent csupa vér borított el. Rettenetes volt a látvány.

Lapunk kérdésére Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta: az egyenruhások a helyszínre mentek és biztonsági intézkedés keretében segítették a mentők munkáját.

A férfit a mentők kórházba szállították.

(Kezdőképünk illusztráció)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában