hatvan

2017.09.25. 16:02

Fiatal nőre támadtak a buszpályaudvar közelében

A rendőrök két szemtanú jelentkezését is várják.

Heol

A Hatvani Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik szeptember 25-én 5 óra 10 perc körül a hatvani buszpályaudvar közelében egy fiatal nőtől megkérdezték, hogy van-e nála cigaretta, majd egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegették. A sértett kiabálása miatt a két férfi értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Közölte: a jelenlegi információk alapján a nőhöz odament egy 60 év körüli kerékpáros férfi, majd követni próbálta az elkövetőket, de szem elől tévesztette őket.

A nyomozás eddigi adatai alapján a hatvani Grassalkovich kastély melletti buszmegállóban feltehetőleg ugyanezen két személy 4 óra 40 perc körüli időben egy magas, vékony testalkatú fiatal férfival is szóváltásba került.

A rendőrök kérik, hogy a kerékpáros férfi, valamint a kastély melletti buszmegállóban várakozó fiatal – tanúkénti kihallgatása céljából – jelentkezzen személyesen a Hatvani Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában