tragédia

2018.04.17. 14:43

Halálos baleset: maga alá gyűrte a férfit a gépkocsi

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

HEOL

Frissítés:

14.45

Megbízható helyi forrásaink megerősítették, hogy otthoni munka közben ért baleset egy 40 év körüli férfit. Úgy tudjuk, hogy a férfi permetezni szállt ki a gépkocsiból, miközben nem húzta be megfelelően a kéziféket. A gépkocsi elindult, majd a kerítésnek nyomta az illetőt, aki ennek következtében a gépjármű alá került. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Korábban írtuk:

Bejelentés érkezett kedden 11.40-kor a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, miszerint a verpeléti tótól mintegy két kilométerre található földúton egy embert, egy gépkocsi alatt fekve holtan találtak – tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő. A baleset további körülményei egyelőre nem ismertek.

Információink szerint munkabaleset történhetett.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő portálunknak elmondta: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezdi el vizsgálni az ügyet.

Címkék#Verpelét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában