kerecsend

2017.10.18. 10:24

Két autó ütközött Kerecsenden, egy nő a helyszínen életét vesztette

A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Baleset történt Kerecsend belterületén, a 3-as főúton szerdán reggel. Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő elmondta, a helyszínen egy személyautó és egy kistehergépjármű ütközött össze.

Megtudtuk: az eddigi adatok alapján három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A gépjárművezetők a település belterületén kerülhetik ki a lezárást.Terelőútvonal: Kerecsend területén a Füzesabonyi úton és a Fő úton.

Police.hu

A balesethez a füzesabonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

11:30

Soltész Bálinttól megtudtuk, a balesetben a személyautóban utazó egyik nő a helyszínen életét vesztette, további két személyt szállítottak orvosi kezelésre. Továbbra is teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. Kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!

Fotó: Ládi László

14:40

Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta a Heolt, a rendőrök befejezték a helyszínelést és a műszaki mentés is véget ért. A főúton a teljes útlezárás 14 óra 30 perckor megszűnt, így a forgalom ismét zavartalan az érintett útszakaszon.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában