mátraháza

2018.02.11. 14:08

Kigyulladt az autóbusz Mátraházánál – Videóval

A járművet mindenki elhagyta, senki sem sérült meg.

Fotó: Ládi László

Frissítés:

22.40

A forgalom zavartalan az érintett útszakaszon – tájékoztatott Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő.

17.30

Az agriatv.hu információi szerint  az egyik utas jelezte a vezetőnek, hogy füst jön a motortérből. A sofőr azonnal megállt és az utasokat kimenekítette a buszból, majd 2 poroltó segítségével megkezdte az oltást. Az akkor még csak a motortérben égő tűz látszólag ki is aludt, majd a poroltók kiürülése után ismét felcsapott. Akkor már esélye sem volt az oltásnak, hamar átterjedt a tűz az egész buszra. A tűz nagyságára jellemző, hogy az alumínium alkatrészek is elolvadtak.

14.15

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatása szerint a gépjárműforgalom – rendőri forgalomirányítás mellett – 13 óra 30 perckor egy forgalmi sávon megindult.

Korábban írtuk: 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy menetrend szerinti autóbusz a 24-es főúton, Mátraházánál – tájékoztatott Hevesi Katalin megyei katasztrófavédelmi sajtóügyeletes.

A járművet mindenki elhagyta, és úgy tudjuk, senki sem sérült meg. Az oltást a gyöngyösi hivatásos tűzoltók végezték el. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Fotó: Ládi László

 

Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában